Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

S.O.S. elekcyjna -praca
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: S.O.S. elekcyjna -praca
*
S.O.S. elekcyjna -praca 1 Rok, 5 mies. temu  
hejka ... mam duże ciśnienie, chce do końca sierpnia złożyć cv ... czasu mało a tym samym możliwości ruchu ograniczone ... sprawdzałam różne dni i godziny ... wydaje mi się że optymalny czas to 30 sierpień godz. 10:22 (bede składać meilem, więc mogę dopasować co do minuty)

zerknijcie proszę co o tym myslicie ... wszelkie komentarze mile widziane

urodzeniowo mam Słońce w XI domu i Antiscie pomiędzy Słońcem i Wenus więc liczę na to że tu zadziała na moją korzyść ;)

pozdr Lucy
lucy
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/08/24 20:17 Przez lucy.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Sól Tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego dla mnie życzysz niech do Ciebie wróci. Niech tak się stanie."/

Re: S.O.S. elekcyjna -praca 1 Rok, 5 mies. temu  
kurcze ... szukam i szukam ... albo ja słaba albo praca słaba ... albo kasa słaba ..
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/08/25 10:11 Przez lucy.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Sól Tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego dla mnie życzysz niech do Ciebie wróci. Niech tak się stanie."/

a moze tak? ... poproszę jakiegoś "adwokata diabła" o pomoc ;)

a może jednak powinnam unikac Gwiazd Stałych? ...
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/08/25 16:04 Przez lucy.

Lucy

Powodzenia z tą pracą życzę
Trzymam kciuki :)
Kiedyś znajomy astrolog powiedział mi że dla astrologa nie ma złych dat, są tylko dobre , albo jeszcze lepsze
Więc sama widzisz musi wypalić :)
Pozdrawiam :)

Paula
lula322
:)
graphgraph

stchórzyłam ;) doszłam do wniosku że za dużo planet w retro i sygnifikator mojego zawodu tez w retro ... za dużo obaw że praca okaże się "na chwilę" ...

ale mam pytanie, jak traktujecie VII dom? ... jeżeli planety są umieszczone w VII domu ? bo znalazłam opisy że to dużo otwarej wrogości ... hm
lucy
graphgraph

Do góryStrona: 1